Zorg dat je bouwwerk stevig komt te staan

Een aanbouw aan je huis of een carport heeft een goede fundering nodig. Zelfs voor een groot hekwerk geldt dat dit solide dient te komen staan. Anders loop je kans op verzakking en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Om een bouwwerk te voorzien van een stevige fundering kies je het beste voor betonpoeren.

 

Te koop in verschillende maten

Betonpoeren kopen doe je in uiteenlopende maten. Bij Sierbeton Online kun je veel maten vinden maar als deze net niet passend zijn voor de klus waarvoor jij ze hebben wilt is het ook mogelijk de betonpoeren op maat te laten maken. Beton kan in allerlei vormen gegoten worden dus informeer altijd wat mogelijk is.

 

Voordelen van het gebruik van betonpoeren

Een betonpoer heeft een lange levensduur. Beton kan wel vocht opnemen en langzaam wegrotten maar het is momenteel zover doorontwikkeld dat het nauwelijks meer slijtage vertoont. Voor de meeste bouwwerken is het verstandig de poeren volledig in de grond in te graven. Als je er dan een paal of hekwerk op wilt zetten geeft dit het meeste stevigheid. Betonpoeren worden ook gebruikt om borden op te plaatsen die je aan de kant van de weg ziet staan. Omdat deze nog wel eens verplaatst worden zoals bijvoorbeeld bij werkzaamheden zie je de poeren dan vaak ook gewoon boven de grond staan.

 

Informeer op voorhand welke poeren geschikt zijn

Als je poeren wilt aanschaffen voor een bepaalde klus maar niet precies weet welke daarvoor het beste geschikt zijn of welke maat je dient te kiezen win je het beste op voorhand informatie in. Het is uitermate belangrijk dat de fundering van het bouwwerk goed staat omdat je anders kans loopt dat het niet netjes recht blijft staan of met een beetje pech zelfs instort. Gebruik daarom altijd de juiste betonpoeren.