Dit zijn de voordelen van GU10 LED lampen!

Wil jij zuiniger/ duurzamer leven in huis? Er zijn verschillende manieren om dit te realiseren. Door te kiezen voor LED lampen ben je al op weg in de goede richting! Er zijn tal van fittings beschikbaar die geschikt zijn voor jouw lampen. Zo kan je kiezen voor de GU10 LED lampen! Deze lampen bieden je tal van duurzame voordelen!

Bespaar geld met de GU10 LED lampen

Wanneer je GU10 LED lampen als fittings voor je lampen gebruikt, zal je veel geld besparen. Een LED lamp gebruikt namelijk veel minder stroom dan een normale fitting, zo gebruikt deze maar 10% van de stroom. Dit houdt in dat je veel geld kunt besparen per lamp. Tevens zijn LED lampen een echte investering. De lampen hebben namelijk een extreem lange levensduur, zodat jij niet continu op je hoede hoeft te zijn of de fitting al is ‘opgebrand’. Jij kunt ongeveer 10 jaar doen met een LED lamp! Indien het einde van de lamp in zicht komt, is dit ook daadwerkelijk zichtbaar; de lampen tonen langzaamaan steeds minder licht. Zo weet je ruim van tevoren dat je nieuwe fittingen nodig hebt en heb je deze tijdig in huis.

Kies voor de milieuvriendelijk GU10 LED lampen

De duurzaamheid van de GU10 LED lampen komt ook van pas wanneer je de fitting uit de lamp moet draaien. Omdat de LED lampen de stroom zeer efficiënt kunnen transformeren naar licht, zorgt dit ervoor dat de lampen niet heet kunnen worden, maar enkel een beetje warm. Dit betekent ook dat ze niet vatbaar zijn voor brand of geen brand kunnen veroorzaken. Omdat de lamp geen giftige kwikdampen bevat, is er sprake van minder CO2-uitstoot. Dit betekent dat deze lampen zeer milieuvriendelijk zijn. Kies voor een milieubewuste levensstijl en kies voor duurzame LED verlichting in huis!