Grote keuze aan vliegengordijnen en kattenstaarten

Als je een vliegengordijn zoekt om vliegen, wespen en andere vervelende beestjes buiten te houden, kies dan voor Vliegengordijnencenter. De beste gordijnen voor mooie prijzen vind je hier. Of je nou op zoek bent naar een magneetgordijn, een verduisterend gordijn of een mooie zachte kattenstaart: Vliegengordijnencenter heeft een enorm assortiment van de beste gordijnen.

Veel keuze in kleur, motief en materiaal
Wil je een fijne en decoratieve kattenstaart? Of kies je toch voor een PVC gordijnen met leuke kleuren en motieven? De keuze is ruim. Er zijn gordijnen voor elke deur. Je kan je caravan, schuurdeur of je schuifpui zo makkelijk insectenwerend maken. Vliegengordijnencenter biedt alleen gordijnen aan van hoge kwaliteit. Hierdoor heb je de verzekering dat je nieuwe gordijnen 8 tot 10 jaar meegaat. De gordijnen werken erg effici├źnt en houdt zo de meeste zoemende steekbeestjes buiten de deur.

Kies voor een speciaal gordijn
Behalve gordijnen van kunststof vind je in de webshop ook kattenstaarten, die fijn zacht zijn en dus geschikt voor huishoudens met kinderen. Als je juist wilt inzetten op volledige bescherming tegen insecten zijn magneetgordijnen een goede keus. Deze sluiten zich vanzelf als er iemand doorheen is gelopen. Zo hebben vliegen en wespen geen kans meer om naar binnen te glippen. En wil je de deur ook open kunnen zetten op warme zomeravonden? Dan vind je hier verduisterende gordijnen die goed lichtwerend zijn.

Vliegengordijnen zijn makkelijk zelf te monteren
Alle producten van Vliegengordijnencenter worden geleverd inclusief een handleiding voor de montage. In de verpakking zit alles wat je nodig hebt om thuis het gordijn snel en stevig op te hangen. De montage is simpel en duurt niet langer dan een kwartier. Op de website van Vliegengordijnencenter vind je een handige instructie om de juiste afmetingen van je nieuwe vliegengordijn of kattenstaart te bepalen.