Koop de originele vintage Calex lampen bij Lightexpert.nl

Calex lampen zijn gewild: ze geven door hun unieke uiterlijk de verlichting van elke ruimte iets extra’s. Deze lampen zijn niet alleen esthetisch verantwoord. Ze maken ook gebruik van de moderne LED-technologie en bieden daardoor grote voordelen ten opzichte van oudere verlichting. In de webshop van Lightexpert.nl vind je een uitgebreid assortiment van deze artistieke lampen.

Waarom Calex lampen verlichting tot kunst maken

Calex lampen worden ontworpen door een Nederlands merk, dat beleving bovenaan zijn speerpunten heeft staan. Er zijn verschillende collecties van deze lampen. Sommige hebben een strak industrieel uiterlijk, sommige een gemoedelijke landelijke look. Het glas van de lamp is rond, vlamvormig, gebobbeld, of artistiek in een geometrische vorm gegoten. Ook de structuur van de lichtfilamenten in de lamp is voor elk model anders en aantrekkelijk. Het geheel is meestal afgewerkt in zachte crèmekleuren of in sprankelende metallic tinten. Kortom, dit zijn geen doorsnee peertjes uit de supermarkt: dit zijn kleine lichtgevende kunstobjecten.

Bijzondere en aantrekkelijke collecties

Calex biedt ook bijzondere collecties aan. Hieronder vallen slimme lampen die in een oogwenk van kleur kunnen worden veranderd. Via het Octopus-basisstation kan je zo alle lampen in de kamer een andere kleur verlichting geven. Een andere collectie, de Giants, zijn erg grote lampen die een absolute eyecatcher vormen in de ruimte waar ze geïnstalleerd worden.

Bespaar op energie met LED-lampen

Lightexpert.nl gelooft in de kracht van de nieuwe LED-lampen en verkoopt alleen lampen die met deze technologie werken. Daar zijn uitstekende redenen voor. LED-lampen zijn heel zuinig en duurzaam doordat ze bijzonder weinig stroom verbruiken. De lampen hebben een erg lange levensduur en zijn bestand tegen beschadiging. Ook bevatten de lampen geen schadelijke zware metalen, zoals oudere TL-buizen. Het licht dat LED-lampen geven is fel en aantrekkelijk. Besluit daarom te investeren in de toekomst en je woning of kantoor te voorzien van LED-lampen.