De Tandarts Praktijk Eindhoven biedt persoonlijke zorg en uitstekende communicatie

De Tandarts Praktijk Eindhoven van PC2-tandartsen heeft diverse hoogopgeleide tandartsen in het team. Samen verlenen de specialisten van de praktijk een totaal zorgpakket op het gebied van gebits- en mondverzorging. Hun belangrijkste speerpunten zijn het bieden van persoonlijke zorg en het geven van  volledige informatie over behandelingen en de kosten en duur daarvan. Op dit moment accepteert de praktijk nieuwe klanten.

Voor halfjaarlijkse controle en voor acute tandproblemen
De praktijk van PC2-tandartsen is er zowel voor de halfjaarlijkse controle van je gebit als voor acute gebitsproblematiek. Bij de halfjaarlijkse controle wordt je gebit nagekeken en kunnen kleine behandelingen zoals tandsteen in overleg met je direct worden uitgevoerd. Bij PC2-tandartsen kan je een vaste tandarts kiezen, zodat je altijd behandeld wordt door iemand die je kent en vertrouwt. Als je lijdt aan plotselinge kiespijn, beschadiging van je gebit en andere acute klachten, kan je tijdens en na openingstijden de praktijk bellen. Er wordt dan geprobeerd om zo snel mogelijk een afspraak voor je in te plannen.

PC2-tandartsen informeren hun klanten volledig
De tandartsen van de Tandarts Praktijk Eindhoven vinden het belangrijk dat hun klanten helemaal op de hoogte zijn van de status van hun gebit. Ze informeren je daarom volledig over behandelingen die nodig zijn, hoe lang en hoe vaak je behandeld moet worden en wat je van de behandeling mag verwachten. Ook kan je een schriftelijke kostenopgave krijgen, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Als je thuis alles rustig wilt nalezen, kan je terecht op de website www.allesoverhetgebit.nl. Hier vind je alle informatie over de behandelingen en andere tips voor de verzorging van je mond en gebit.

Je kunt je eenvoudig inschrijven bij de Tandarts Praktijk Eindhoven
Op dit moment ben je van harte welkom als nieuwe klant bij de Tandarts Praktijk Eindhoven. Je kan je eenvoudig telefonisch inschrijven, of het formulier op www.pc2-tandartsen.nl invullen. Vervolgens ben je vaak al binnen 7 werkdagen welkom voor een eerste afspraak.