Laat schade aan je auto goed herstellen

Heb je problemen met de auto en er schade aan? Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat deze zo snel mogelijk weer hersteld wordt en op een goede manier. Voor autoschade herstel Eindhoven kun je goed terecht bij De Kade Autoschade.

De schade online doorgeven

Schade is altijd vervelend en deze wil je natuurlijk zo snel mogelijk opgelost zien. Daarom kun je de opgelopen schade eenvoudig melden via de website van deze autohersteller. Je klikt op de site op Schade Melden en krijgt vervolgens een formulier in beeld waarop je je persoonlijke gegevens en de gegevens van de auto kunt invullen. Je geeft tevens de aard van de schade aan en kunt het formulier daarna verzenden. De Kade bekijkt het ingevulde formulier en neemt contact met je op om een afspraak in te plannen.

Iedere reparatie is anders

Afhankelijk van de schade die er aan het voertuig is kost het veel of juist weinig tijd om deze te herstellen. Omdat de meeste mensen hun eigen auto slecht kunnen missen en dagelijks nodig hebben wordt er getracht de schade zo snel mogelijk te herstellen. Mocht dit wat meer tijd in beslag nemen dan krijg je een leenauto mee die gelijkwaardig is aan je eigen auto. Op die manier heb je toch de beschikking over een vervoermiddel. Er wordt wel van tevoren een inschatting gemaakt over hoeveel tijd de reparatie in beslag gaat nemen zodat je een idee hebt hoe lang je je eigen auto gaat missen.

Je auto weer als nieuw

De auto wordt na aankomst bij De Kade gedemonteerd voor zover dat nodig is en de schade wordt verholpen. Daarna wordt de auto weer terug in elkaar gezet en voor je gewassen. Zo krijg jij een auto terug die weer zo goed als nieuw is en heb je zelf nergens geen omkijken meer naar.