Op zoek naar een rijschool? Kies voor jarenlang resultaat

Rijschool Dekker is jouw rijschool Eindhoven en omstreken. Zij maken zich er sterk voor om alle kandidaten in één keer te laten slagen. Om dat te kunnen doen is Rijschool Dekker al sinds 1932 professioneel en persoonlijk. De rijschool hanteert de Nieuwe Leerweg B, waardoor rijles als maatwerk van hoge kwaliteit wordt gegeven. Door de goede voorwaarden ben je ervan verzekerd dat je de juiste bagage qua theorie en praktijk hebt. Met Rijschool Dekker ben je goed op weg.

Jarenlange ervaring en moderne lesmethoden

Rijschool Dekker is in 1932 opgericht door Jan Dekker in Eindhoven. Zijn bedrijf verzorgde na de oorlog veel rijlessen voor de nieuwe Eindhovenaren die bij Philips werk hadden gevonden. Door de jaren heen heeft de rijschool zich constant vernieuwd. Daardoor is de oudste rijschool van Nederland ook één van de meest professionele en vooruitstrevende.

Je Rijbewijs B halen met verzekeringen

Als je bij Rijschool Dekker rijles voor je Rijbewijs B komt volgen, doe je dat onder prima voorwaarden. Voor €1675,- heb je recht op 22 lesuren, een opstartmodule, de theorieopleiding en het theorie-examen, een ROSO-training (rijden onder speciale omstandigheden en een tussentijdse toets van het CBR. Bovendien kan je, als je de eerste keer niet slaagt, tot drie keer toe een herexamen doen. Slagen voor deze opleiding levert je ook een Bovag-certificaat op.

Je vrachtwagenrijbewijs haal je ook bij Rijschool Dekker

Bij de rijschool haal je ook je vrachtwagenrijbewijs. Of je nou chauffeur in de transport of het OV wilt worden, of hobbychauffeur wil zijn. Rijschool Dekker maakt een plan voor jou persoonlijk. Dat plan houdt rekening met jouw ervaring aan het begin en vermogen tot leren. Dankzij een intest krijg je een advies op maat, waarmee het juiste lespakket kan worden samengesteld. Daardoor is succes verzekerd.