Makkelijk en snel online lint kopen

Wie graag met linten werkt, kan het inkopen van lint vanaf nu heel prettig online lint kopen. Je krijgt een overzicht van alle soorten lint en de specifieke linten te zien en kunt daarbij aangeven hoeveel lint je graag wilt hebben. Er zijn verschillende materialen, zoals lint van satijn, organza, katoen en papier. En er zijn heel veel motieven mogelijk.

Bijzonder lint

Je vindt prints die licht in het donker geven, maar er is ook lint voor speciale gelegenheden of feestdagen te bestellen. Denk maar eens aan lint dat je gebruikt met de kerst, bij bruiloften en geboorten, of tijdens Koningsdag. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is online te koop.

Eigen lint ontwerpen

Het allerleukste is natuurlijk om je eigen lint een keer te ontwerpen. Het kan een onderscheidend kenmerk van je verpakking worden bij cadeaus of als je zelf online producten verkoopt. Door een persoonlijk lint toe te voegen, waarderen mensen je dienstverlening net iets extra. Je eigen lint kan met kleurenafdruk, het kan op smal of breed lint, wat je maar wenst. Overleg je wensen eens met LintjeswinkelXL en kijk wat ze voor je kunnen doen.

Bestelling op laten sturen of afhalen

Wanneer je in het zuiden van Nederland woont, heb je geluk, want dan kun je je bestelling bij de lintjeswinkel makkelijk zelf afhalen. Voor het verzenden is het fijn om te weten, dat ze op basis van de hoogte van je bestelling, voor een gering bedrag je aankoop naar je toe sturen. Besteed je meer dan vijfentwintig euro, dan is verzenden zelfs gratis. En ook als je niet in Nederland woont, is online bestellen een optie. Het wordt gewoon naar je thuisadres in het buitenland gestuurd. Alle drempels worden zo minimaal mogelijk gemaakt om je lint zo snel mogelijk in huis te kunnen hebben en verder te kunnen met je naai- of knutselwerk. Plezier gegarandeerd.