Kies voor accessoires van Valentino

Ben je op zoek naar leuke accessoires zoals een tas of portemonnee om je outfit helemaal compleet te maken? Kijk dan eens op de website van de outlet To Be Dressed. Je vindt er leuke accessoires die ook nog eens betaalbaar zijn. Zo krijg je er ook een uitgebreid aanbod aan accessoires van Valentino.

 

Handtassen in alle soorten en maten

De ontwerper Marco Valentino begon in de jaren 50 van de vorige eeuw met het ontwerpen van schoenen maar daar kwamen al snel de nodige accessoires bij. Als je op zoek bent naar een leuke en modieuze tas kun je daarvoor een keuze maken uit het uitgebreide aanbod dat je bij To Be Dressed kunt vinden. Ze bieden verschillende handtassen aan in tal van kleuren zodat er altijd iets te vinden is dat met iedere outfit te combineren valt.

 

Tassen en portemonnees tegen gereduceerde prijzen

Naast een handtas kun je binnen het merk Valentino ook nog kiezen voor een portemonnee, clutch of tasje om je make-up in te bewaren. Als je kiest voor een motief dat bij de handtas past is je outfit helemaal op elkaar afgestemd. Een handtas of portemonnee van Valentino koop je bij To Be Dressed altijd met een hoge korting zodat je er nooit de hoofdprijs voor hoeft te betalen.

 

Veilig online bestellen

Kijk welke modellen er allemaal te koop zijn en als je een exemplaar naar je zin gevonden hebt kun je deze online bestellen. Betalen kan op meer manieren en is altijd veilig. Nadat de bestelling geplaatst is wordt binnen drie dagen de tas gratis thuisbezorgd. Voor de portemonnees betaal je wel verzendkosten. Mocht het toch niet zijn wat je ervan verwacht had dan is het mogelijk het product binnen 14 dagen terug te sturen en krijg je het aankoopbedrag retour.