Kies een passend nieuw zonnedoek

Een zonnescherm is een prima oplossing om de zon buiten te houden op warme dagen en het scheelt zeker ook in de warmte binnen. Als het doek na verloop van tijd versleten is kun je er ook voor kiezen alleen dat nieuw aan te schaffen. Een doek zonnescherm koop je makkelijk online bij Zonneschermdoek.nl.

 

Kleuren en motieven van tevoren bekijken

Het bestellen van een nieuw doek voor je zonnescherm is eenvoudig. Op de website kies je een leuke kleur of motief uit en klik je deze aan. Daarna zie je een voorbeeld verschijnen op het scherm zodat je weet hoe het er uit komt te zien. Mocht je dit dan toch niet zo leuk vinden dan kun je ook nog altijd een andere kleur uitkiezen en bekijken hoe dit eruit komt te zien op het doek.

 

Meet altijd goed de maat van het benodigde doek

Om zeker te zijn dat het doek ook past is het slim het oude doek eerst goed op te meten. Voer de gewenste afmetingen in en zo krijg je ook te zien wat dit gaat kosten. De prijzen voor een zonneschermdoek worden berekend afhankelijk van het aantal vierkante meters dat je nodig hebt. Zonneschermdoeken zijn verkrijgbaar in standaardmaten maar als je daar niet goed mee uit de voeten kunt omdat je een speciale maat nodig hebt kan dit ook voor je gemaakt worden.

 

Zelf installeren is eenvoudig

Het doek kun je online bestellen. Nadat de bestelling gedaan is wordt het doek voor je gemaakt en binnen tien dagen bij je thuis afgeleverd. De installatie ervan is makkelijk en kun je prima zelf doen. Hiervoor wordt een gebruiksaanwijzing ingesloten maar kun je ook online naar het instructiefilmpje kijken. Zo lukt het jou ook om het doek zelf te bevestigen.