De juiste plek voor fysiotherapie in Veldhoven en omgeving

Wanneer je op zoek gaat naar een fysiotherapeut Veldhoven en Omgeving, is het fijn om te weten dat je hiervoor ook in Veldhoven zelf terecht kunt. De fysiotherapeut is er niet alleen voor de inwoners van Veldhoven, maar je kunt er ook een afspraak maken als je in de omgeving van Veldhoven woont. Het is namelijk prettig dat je voor een behandeling niet lang onderweg hoeft te zijn. Wellicht wil je zelfs te voet of per fiets naar je afspraak bij de fysiotherapeut.

Bekwame fysiotherapeuten
Een fysiotherapeut dient niet alleen voldoende opleiding genoten te hebben, je wilt ook dat hij of zij ervaring heeft in het behandelen van jouw specifieke klachten. Praktijkervaring telt. En ook eventuele samenwerking met andere disciplines, zodat je niet alleen van je klachten geholpen wordt, maar ook advies krijgt hoe je je klachten een volgende keer kunt voorkomen. Soms heb je aangepast schoeisel nodig of kan regelmatig oefeningen in een sportcentrum doen, heel goed werken bij het fit houden van je lichaam. De klachten verdwijnen dan waarschijnlijk zelfs helemaal of staan niet meer zo op de voorgrond in je leven.

Behandeltijden
Lang niet iedereen die een behandeling bij de fysiotherapeut nodig heeft, zit de hele dag met pijn thuis. Er zijn ook mensen die gewoon aan het werk gaan of moeten en na werktijden behandeld willen worden. Dat kan bij fysio Claessens / Van de Rijt in Veldhoven. Afhankelijk van je werkrooster, kun je misschien zelfs wel voordat je met je werk start terecht, want de eerste afspraak kun je er al om 7.30 uur maken. En ben je liever later op de dag bij de fysio? Dan is het goed om te weten dat de fysiotherapeuten op sommige dagen tot 21.30 uur voor je klaarstaan. Dat zijn zeer flexibele tijden om je problemen te kunnen verhelpen en die uitgebreide openingstijden waardeer je als klant.