De grootste selectie dartboarden vind je bij Dartshopper.nl

Voor alle modellen dartbord hoef je maar één site te bezoeken: Dartshopper.nl. Je vindt er dartborden van verschillende prijsklassen voor iedereen die van darten houdt. of het nou gaat om een paar pijltjes gooien met je vrienden of competities, Dartshopper.nl heeft alle borden, darts en accessoires die je nodig hebt. Op deze site vind je alle bekende merken, waaronder Winmau, Unicorn, Bull’s, Shot!, Target en RTL7.

Op Dartshopper.nl bestel je snel en voordelig de beste en nieuwste dartborden

Dartshopper.nl hanteert korte levertijden en uitstekende prijzen. Ze bieden verschillende categorieën borden aan, van sisalborden tot blade wire borden. De sisal borden hebben een round wire bedrading die lang mee gaat en voordelig is in de aanschaf: ideaal voor recreatief gebruik dus. Voor serieuze darters zijn er de kwalitatief hogere blade wire borden, die minder kans hebben op bouncers (afketsende darts). En voor de echte profs kan je trainingsborden met kleinere triples en doubles bestellen, waardoor je skills maximaal getraind worden. Dat maakt deze borden ideaal om zuiver te leren gooien, waardoor je bij wedstrijden veel sterker staat.

Kies het dartbord dat past bij jouw spel en jouw budget

Een dartbord is een investering en daarom heb je bij Dartshopper.nl gelegenheid om je keuze voor een bord af te stemmen op jouw gebruik. Als je voor de fun wilt darten, kies dan een sisal bord dat niet snel verslijt en dat je voor een mooie prijs kan aanschaffen. Wil je echt vooruitkomen in de sport en trainen voor wedstrijden, dan is een professioneel dartbord van één van de grote merken (Unicorn, Winmau) een uitstekende keuze. Deze borden zijn geschikt voor gebruik met steeltip darts, bieden perfecte penetratie en oefenen je in het gooien van zuivere worpen die je op in een competitie nodig hebt.

Alle accessoires die je nodig hebt vind je bij Dartshopper.nl

Natuurlijk koop je bij Dartshopper.nl dartpijlen in elke vorm en van elk materiaal. Steel tips, soft tips en darts van de grote merken. Verder biedt de site een ruim assortiment aan nuttige accessoires die je dartervaring nog beter maken. Denk aan referee tools, ophangsystemen, losse onderdelen en prachtige cabinets.