DE VOORDELEN VAN RIPPLE KOPEN

Als u Ripple wilt kopen is het belangrijk om de voor- en nadelen tegen elkaar op te wegen om te kijken of echt toe bent aan deze stap. Het kan uiteraard goed uitpakken en u kunt er veel geld mee verdienen, maar andersom kunt u ook veel geld verliezen. De belangrijkste voordelen van Ripple kopen zijn dat de transacties die worden gedaan heel snel zijn. Zo is de transactie al voltooid binnen 5 tot 10 seconden. Dit is in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Bitcoin veel sneller. Daarnaast zijn de transactiekosten een stuk lager dan bij andere cryptomunten. Het kan soms wel 50% schelen. Hiermee bespaart u dus een hoop kosten.

De nadelen van Ripple kopen

Nu we de belangrijkste voordelen van Ripple kopen op een rij hebben gezet, is het ook belangrijk om de belangrijkste nadelen uit te lichten. Deze heeft de Ripple namelijk ook. Een belangrijk nadeel is dat Ripple munten op raken. Er zullen er steeds minder en minder van zijn. Daarnaast kunnen er geen nieuwe XRP bij worden gemaakt, wat zou betekenen dat de munt steeds schaarser wordt. Voor een lange termijn planning is dit niet echt heel handig. Dit is dan ook meteen het belangrijkste nadeel.

 

Hoe komt u aan Ripple?

Ripple kopen kunt u tegenwoordig doen op heel veel verschillende sites in Nederland. Alle sites die cryptomunten aanbieden, beschikken momenteel over de functie om Ripple te kopen. Daarnaast is het tegenwoordig ook mogelijk om via iDeal te betalen. Zo kunt u Ripple kopen nou ook op een hele eenvoudige manier doen en hoeft u geen andere munten te verhandelen om aan Ripple te komen.