Coaching opleiding volgen in Rotterdam of Utrecht

Interesse in het volgen van een opleiding tot trainer of coach? Dan is coaching opleiding voor jou dé oplossing. Wij bieden opleidingen aan in zowel Rotterdam als Utrecht. Daarnaast zijn onze opleidingen het gehele jaar door, waardoor je uit verschillende data kunt kiezen. Meer over coaching opleiding vind je in dit artikel.

Wat bieden we jou?

Wat wordt er jou allemaal geboden als je kiest voor het volgen van een dergelijke opleiding? Niet alleen volg je een opleiding waarin jouw ontwikkeling geheel in centraal staat. Deze wordt echt volledig op maat gemaakt voor jou, maar ook zal je onder andere: stage lopen in de praktijk om echt praktijkervaring op te doen, zul je gaan afstuderen in de praktijk, krijg je les van docenten uit het werkveld en heb je meerdere coach gesprekken.

Wat zijn de kosten?


De kosten voor het volgen van een coaching opleiding zijn afhankelijk van de opleiding die je kiest. Je hebt namelijk de keuze tussen het volgen van een normale opleiding maar ook een plus opleiding, die iets breder is en waarvoor je dus ook meer betaald. Je moet al gauw denken aan een prijs van rond de €5000,-. Het voordeel is dat je deze opleiding geheel gespreid kunt betalen, waardoor je de kosten niet in één keer hoeft te betalen. Dit scheelt je weer een grote kostenpost die je in een keer met doen.