Voorbeelden van beeldschermcommunicatie in diverse bedrijven

Ieder bedrijf heeft klanten nodig omdat je anders niet kunt bestaan. Om ervoor te zorgen dat je nieuwe klanten aantrekt dien je reclame te maken. Dit kan op diverse manieren gebeuren en tegenwoordig worden er vaak beeldschermen voor ingezet om dit te bewerkstelligen. Als je denkt dat dit misschien wel geschikt is voor jouw bedrijf kijk je het beste eens rond bij QYN. Zij hebben reeds voor veel bedrijven de beeldschermcommunicatie verzorgd zoals te zien is in de QYN klant cases.

Bekijk voorbeelden van bedrijven

QYN heeft voor heel uiteenlopende bedrijven gewerkt. Voorbeelden hiervan zijn terug te vinden op hun website. Ze hebben beeldschermcommunicatie ontwikkeld voor bekende bedrijven zoals KPN en Telfort en de winkels daarvoor ingericht. Daarnaast werken ze voor kleinere bedrijven maar behoren ook instellingen zoals diverse ziekenhuizen tot hun klantenkring.

Kijk of het ook voor jouw bedrijf geschikt is

Als je niet zeker weet of beeldschermcommunicatie geschikt is voor jouw bedrijf en welke manier er het beste bij past kun je altijd eerst rustig bekijken wat QYN reeds voor andere bedrijven gedaan heeft. Op die manier weet je wat de mogelijkheden zijn en als er iets bij zit dat je aanstaat kun je altijd contact opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. De mogelijkheden zijn zeer divers en omdat iedere onderneming nu eenmaal anders is wordt er altijd maatwerk geleverd. Zo krijg je als ondernemer precies de communicatie die voor jouw bedrijf geschikt is en die het meeste rendement oplevert.

Voor zowel winkels als instellingen

Toepassingen van beeldschermcommunicatie bij klanten zie je vaak terug in winkels, zowel in de etalages als in de winkel zelf. Daarnaast wordt het ook vaak gebruikt in wachtruimtes van bijvoorbeeld ziekenhuizen. Op die manier hoef je als wachtende cli├źnt je niet te vervelen maar kun je ook zinvolle informatie lezen die wordt afgewisseld met nieuwsberichten.